Metalslibning

Metalsliber

Din moderne og kvalitetsbevidste metalsliber

Her hos ML Vandtek er vi din professionelle og autoriseret metalsliber. Metal er en fællesbetegnelse for metalliske grundstoffer eller legeringer heraf. I daglig tale inden for jernbranchen adskilles jern fra metallerne, jf. ‘jern og metal’. De almindeligste brugsmetaller er jern, kobber, zink, aluminium, tin, bly og indbyrdes legeringer heraf, f.eks. stål, messing, bronze m.m. De mest værdifulde metaller kaldes ædelmetaller, f.eks. platin, sølv og guld.

Metallers egenskaber: Fælles for metaller er tre egenskaber: De er strømledende, de er gode varmeledere og de har metalglans. Egenskaberne er et resultat af den måde, hvormed metallers atomer forbinder sig, nemlig metalbindingen. Metaller har en tendens til at afgive elektroner, hvorved de bliver positive ioner – de er elektropositive.

De frie elektroner, der er afgivet, danner en omkringliggende elektronsky, som holder metalionerne sammen i et metalgitter. Gitteret giver et metal dets glans, mens de frie elektroner muliggør strøm- og varmeledningen gennem stoffet.

Metalbørstning

Lad os klare dine overflader med metalbørstning og få et godt resultat

Begrebet børstet stål kender vi fra bl.a. hanke, greb og “cylinderline”-designet. I dag er der efterhånden utallige emner indenfor metalbørstning; og der bliver flere og flere med denne enkle og tidsløse overflade.

Metalpolering

ML Vandtek udfører professionel metalpolering

Vi tilbyder vi eksperthjælp til din næste metalpolering. Vi polerer alle emner, om det er store eller små opgaver. Vi gennemarbejder materialet, så du til sidst står med en skinnede og blank overflade.

En polering kan udføres på alle typer metaler, så du får en glat og skinnede overflade. Vi arbejder ud fra den filosofi at kundetilfredshed er første prioritet, hvilket kan ses i de resultater vi leverer. Sidder du med et produkt, som trænger til en polering, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi laver både store og små opgaver

Der arbejdes både for erhverv og private her hos ML Vandtek. Der kommer løbende lidt pudse og polere arbejde fra nogle af de lokale erhvervskunder, som der er kommet et fin samarbejde ud af.

Metalslibning på Sjælland

ML Vandtek håndterer alle forskellige former for metalsliberi

Vi tilbydes alle former for slibning, om det er metalslibning, bredbåndslibning, planslibning eller centerless slibning, så står vores professionelle metalslibere altid klar til at hjælpe. Vi står klar til at hjælpe på hele Sjælland. For os er kundekontakt en kæmpe del af hverdagen, hvor kundetilfredshed er i højsædet. Så står du med en opgave og er i tvivl om vi kan hjælpe, er du velkommen til at ringe og få en uforpligtigende samtale.

Metalslibning på Sjælland til alle slags formål

Metalsliberi kan anvendes til mange formål. Det vigtigste er dog, at arbejdet bliver udført ordentligt og professionelt første gang, så slutresultatet holder længst muligt. Metalslibning kan anvendes som effektiv forbehandling inden polering og børstning. Når vi foretager en metalslibning, tager vi først grundig vurdering af hvilken metode som egner sig bedst. Vi udarbejder metalsliberi i alle størrelser. Kontakt os nu og book tid til metalslibning!

Scroll to Top