Hvem er jeg

Morten Larsen - ML VAndtek

Morten Larsen - ML VANDTEK

Stå på egne ben

Jeg hedder Morten Larsen, og jeg besluttede for tre år siden at starte mit eget værksted med sand- og tørblæsning og vandpolering efter mange år i branchen. Siden har jeg fået lokket en gammel kammerat med om bord, så jeg nu har en ansat. Jeg har langt fra fortrudt at starte for mig selv. På den måde står jeg for alvor på mål for det arbejde, vi laver. Men min store kreds af tilfredse kunder tyder på, at vi indtil videre har klaret vores opgaver helt fint, selvom jeg har stået på egne ben.

Bilnørd med stort B

Mit arbejde er ikke kun et arbejde. Jeg brænder for det, jeg laver, og jeg fumler selv med restaurering af biler i min fritid. For mig gælder det, at passionen driver værket, og det kan du se med dine egne øjne, når du får dine motordele leveret tilbage efter at have været i kærlig behandling hos mig. Jeg tror på, at min egen viden og interesse for emnet er med til at skabe et perfekt resultat.
Morten Larsen - ML VANDTEK
GALLERI ML VANDTEK - FØR OG EFTER BILLEDER 4 - Morten Larsen

Henter og bringer

Mit værksted ligger i Stenlille, men jeg rykker gerne ud med mit professionelle udstyr, hvis du skal have sandblæst eller tørblæst dit hus eller din båd. Drejer det sig om vandpolering af motordele, henter jeg gerne delene og afleverer dem igen alt efter, hvad du ønsker. Det er altid svært at vurdere på forhånd, hvad hver enkel opgave koster. Det kommer an på størrelse, stand, og hvor langt jeg skal køre. Ring derfor til mig for et uforpligtende tilbud på, hvad det skal koste at hjælpe dig. Mit telefonnummer er 31 26 66 66.
Scroll til toppen