Glasblæsning/Tørblæsning

Den nænsomme efterbehandling

Alting bliver slidt med tiden. Selv overflader af stål kan blive grimme at se på over tid, og det kan derfor være nødvendigt at gøre noget ved overfladen, hvis du vil have den til at fremstå pæn og velholdt. Vil du have rengjort dine ting af stål eller glas, så tilbyder jeg tørblæsning. I forhold til sandblæsning kan tørblæsning blandt andet foregå med små glasperler, der efterlader en meget mere ensartet og glat overflade. I modsætning til sandkorn, der er skarpkantede, så er glasperler kugleformede uden skarpe kanter. Glasperler sliber derfor ikke overfladen, men nøjes med at rengøre, så overfladen efterlades pæn og mat.

Tørblæsning virker blandt andet på…

  • Rustfrit stål
  • Glas
  • Plast
  • Kobber
  • Messing
  • Og meget mere

Fordele ved Glasblæsning / tørblæsning

Tørblæsning med glasperler kan med fordel anvendes på emner, hvor man ønsker en ensartet, silkemat og dekorativ overflade. Det kan for eksempel være på dørhåndtag eller stoleben på designerstole. Tørblæsning er skånsomt og efterlader dine ting, så man skulle tro, de var helt nye.

Ring til os

Kontakt mig i dag på 31 26 66 66, hvis jeg skal hjælpe dig med at rense ved hjælp af glasblæsning. Jeg har værksted i Stenlille, men kommer gerne ud til dig. Ring til mig for et uforpligtende tilbud. Det er svært at fastsætte en pris, uden at jeg har set emnerne først. Det varierer meget efter størrelse og stand. Jeg giver dog altid en fast pris på opgaven.

Scroll to Top